×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تیتر خبر ::

 .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر
برداشت بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از باغات آذربایجان غربی پیش‌بینی می‌شود

وبگاه خبری، تحلیلی هفته نامه سراسری مفید؛ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ علی دیانتی افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه از جمله ارقام زردآلو‌های موجود در باغ‌های آذربایجان‌غربی هستند.

دیانتی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از این محصول در باغات شهر‌های ارومیه، ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید می‌شود، اظهار کرد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۵ هزار تُن زردآلو، بیش از نیمی از تولید کل استان را به خود اختصاص داده و به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب می‌شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: بخشی از محصول زردآلو نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استان‌های کشور و کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

وی یادآور شد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک و عدم استفاده از کود‌ها و سموم شیمیایی، از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.