
وبگاه خبری، تحلیلی هفته نامه سراسری مفید؛ حجتالاسلام علی ایمانی، مدیر حوزه علمیه حضرت رسول اکرم(ص) تکاب در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانغربی اظهار کرد: حوزه علمیه حضرت رسول اکرم(ص) تکاب از سال ۱۳۷۳ توسط آیتالله خسروی تاسیس شده و تاکنون در مقطع سطح یک حوزه وظیفه تربیت علمی و تربیتی طلاب را عهدهدار بوده و در حال حاضر نیز آماده پذیرش دانشجویان برای ترم جدید است.
وی افزود: زمان رسمی ثبتنام طلاب از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ شروع شده و تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ادامه دارد ولی به صورت غیررسمی هر زمان که مراجعه شود ثبت نام انجام میشود که این امر به دو صورت مجازی در سایت سنجش و پذیرش حوزههای علمیه و بهصورت حضوری در حوزه علمیه حضرت رسول اکرم(ص) تکاب صورت میگیرد.
حجتالاسلام ایمانی بیان کرد: برحسب شرایط، داوطلبان به سه گروه دوره اول شامل پایه هشتم، نهم، اول و دوم متوسطه، دوره دوم شامل پایه دوازدهم و دانشجوی زیر ۳۰ واحد و کمتر از آن و دوره سوم شامل دانشجوی بالاتر از ۳۰ واحد تقسیم میشوند که حوزه علمیه حضرت رسول اکرم(ص) دو دوره اول را پذیرش میکند.
وی ادامه داد: شرایط ثبتنام در مقایسه با سالهای قبل تغییر نکرده و فقط زمان پذیرش افزایش یافته است.
مدیر حوزه علمیه حضرت رسول اکرم(ص) تکاب تصریح کرد: علاوه بر مدرک، التزام عملی به ولایت فقیه، صلاحیت اخلاقی، سلامت جسمی، علاقه و استعداد نیز ملاک است که بعد از مراحلی همه این موارد راستیآزمایی میشود.
وی گفت: به افرادی که برای اولین بار ثبتنام میکنند توصیه میشود این مسیر را برای خدای متعال و رضایت امام زمان(عج) و با هدف یاری دین انتخاب کرده و در کسب علم و تهذیب نفس با جدیت تلاش کنند در این صورت قطعا به مواهب مادی و معنوی خواهند رسید.
حجتالاسلام ایمانی خاطرنشان کرد: امروزه فضای فعالیت طلاب بسیار گسترده است و هماکنون در حوزه علمیه ۱۶ حوزه دانشی در بیش از ۴۰۰ رشته طراحی شده، علاوه بر این طلاب میتوانند بعد از اتمام پایه ۶ حوزه در رشتههای مختلف دانشگاهی هم شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه علمیه حضرت رسول اکرم(ص) اساتید متبحر و دلسوز مشغول تدریس هستند، بیان کرد: امکاناتی از جمله کلاسهای درس با تعداد کم، خوابگاه شبانهروزی، تغذیه در سه وعده، کتابخانه مجهز، اتاق پژوهش و کامپیوتر، سالن ورزشی، سالن غذاخوری، امکانات ورزشی، اردوهای سیاحتی و زیارتی در طول سال نیز فراهم است و همچنین طلاب بعد از پذیرش نهایی از کمک هزینه تحصیلی به صورت ماهانه برخوردار میشوند.
مدیر حوزه علمیه حضرت رسول اکرم(ص) تکاب افزود: در جامعه امروز نقش حوزههای علمیه بسیار ارزنده، حیاتی و پررنگ است چرا که ارتقای فرهنگ جامعه اسلامی بر روی دوش حوزههای علمیه است و اگر حوزههای علمیه از حیث معنوی و علمی بتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند میتوانند جامعه را به سمت رشد، کمال و سعادت دنیا و آخرت هدایت کنند و زمینه را برای ظهور حضرت حجت منجی عالم بشریت فراهم کنند.
وی اضافه کرد: امروز حوزه علمیه علاوه بر فقه سنتی و جواهری باید در رشتههای نو و مورد نیاز جامعه از جمله فقهالحکومه، فقهالاجتماع، فقه اقتصاد، بانکداری اسلامی، فقه فرهنگ، فقه هنر، فقهالاداره و نیز در حوزههای حکمرانی فضای مجازی، هوش مصنوعی و… تلاش فراوانی کند.
https://news.mofid-org.ir/?p=19708